09
02/2010
6

2010. február 9. | Kedd

Udvozlet sportfogadok!

A tegnapi nap nem fogadtam, igy ma potlom a tippeket. Orommel vettem, h jeleztetek par tippem jol sult el, es volt akinek sikerult is nyernie veluk! Jo lenne, ha kommentekben irnatok ti is neha par osszeallitast! ;)

Na nezzuk a mai meccseket:

JYP - Tappara  X - Az elozmenyeket megtekintve azt vehetjuk eszre, h a ket csapat igen szoros meccseket vivott, szoval ez most egyik felnek sem lesz egyszeru. Ugy erzem h a mai meccsen a hosszabitas fog donteni a JYP javara, azonban a harom harmad utan dontetlen lesz a merkozes. A JYP-nek igaz nagyon fontos a gyozelem (a 3. helyen all, mig a Tappara az 5.), ezert biztos vagyok benne h egy porgos, pontokban gazdag meccs lesz. Az elozo meccseken is volt, h hosszabitas dontott, ha nem akkor is nagyon szoros volt. A tippem: 3:3.

Kalpa - Turku PS 1 - Ez is nagyon szoros meccs lesz, azonban a Kalpa nem engedheti meg maganak, h otthon ne nyerjen. A korabbi meccseken is latszodik, h a ket csapat eleg esemenydus es izgalmas mecceket jatszott, azonban a Kalpa jott ki a parharcokbol jobban. Dontetlent itt nem tudok elkepzelni, inkabb hazai gyozelmet. A tippem: 4:2.

Lahti Pelicians - Assat X - Ezt a meccset biztos h dontetlenre fogom tenni. A ket csapat tobbszr a hosszabbitasban dontotte el a merkozest, raadasul ket egyforma kaliberu csapatrol van szo. Ez a meccs szamomra a napi egyertelmu tuti X. :)

Lukko - Jokerit 1 - Habar a Jokerit tud meglepeteseket okozni, a Lukko otthoni kornyezetben nagyon eros, tovabba fontos is a gyozelem nekik, ezert ma a Jokerit szomoruan fog lekorcsolyazni a jegrol. Ez viszont fix 1. :)

Plzen - Karlovy Vary 1 - Ezt a meccset teljes nyugodtsaggal lehet hazai gyozelemre rakni, eleg ha rapillantotok a tabellara. A Plzen nagyon eros, a Karlovy Vary ellen szinte mindig biztos gyozelmet hoztak! Ez mindenkeppen szerepelni fog a mai szelvenyeimen.

Slavia Praha - Liberec X - Ide nem fuznek semmit, nezzetek meg a tabellat! :D

Ottawa - Calgary X - Ma csak ezt az egy meccset tippelem NHL -bol. Ez egy eleg eros X nalam, tekintve az Ottawa otthoni teljesitmenyet, es a ket csapat tabellan elfoglalt helyezeset.  Az Ottawa hasonlo erossegu csapatokkal csak a hosszabbitasban tudott donteni a kozelmultban, ugyhogy bizok egy mai dontetlenben. A tippem 2:2.

Na ennyi jegkorongot, mara. Probalom elkapni a dontetleneket, nyilvan ezek eleg 'veszelyes' meccsek, de ha bejon akkor szepen felviszi az eredo oddsot, ugyhogy batran ajanlom hogyha valamit ti is ugy ereztek akkor fogadjatok meg! (Varom a velemenyeket kommentekben!)

Manchester City - Bolton 1 - A City ket vereseget szenvedett mostansag idegenben, azonban otthon nagyon jo formaban vannak, ellentetben a Bolton idegenbeli meccseivel.

Wigan - Stoke City X - A korabbi meccseken rendre nem birt egymassal a ket csapat, es szerintem ez ma is hasonlokepp lesz.

Ma igyekeztem kicsit kockazatosabb meccseket es eredmenyeket tippelni, ezert nem garantalom senkinek, h ezek 'tutik' lennenek, azonban jo esely latok ra, h a jegkorong meccsekbol egy-ket X-et eltalaljak. Na ennyit mara, jo fogadast es sok szerencset mindenkinek!

 

ps.: Ja es legyszi kommenteljetek, mert csak ugy latom h van igeny a blogra! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogado.blog.hu/api/trackback/id/tr501741765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kur3sz 2010.02.09. 15:33:26

Én kockáztattam megtettem a Wigant H-ba.:D
Meg még Fulham-Burnley H
Parma-Inter V
Wolwerhampton-Tottenham V
Remélem bejön.:D

sportfogado · http://sportfogado.blog.hu 2010.02.09. 18:03:53

@Kur3sz: hat sok szerencset! mondjuk szerintem a fulham - burnley is necces :)

1kapus 2010.02.09. 21:17:23

szeva mindenkinek
én Man City H
West Brow H
Swidon H
ezt játszottam meg mára

Kur3sz 2010.02.10. 16:47:40

Sajnos :S Tettem mára is ezek még neccesebbek:D
Aston villa-Mu V
Blackburn-Hull H
Everton-Chelsea V
Hibernian-Aberdeen H

Kur3sz 2010.02.11. 16:12:42

Cső!Nem tudsz valami jó tippeket hétvégére?
süti beállítások módosítása